Om du inte kan läsa detta HTML mail vänligen klicka här Intresserad att följa med till Spanien?
Intresserad att följa med till Spanien?  2015-12-21

Nerja i Spanien!

Vid havet några mil öster om Málaga ligger den charmiga staden Nerja. Här finner du äldre bebyggelse med blomsterprydda gårdar, smala gator med bra shopping och många trevliga restauranger. Här kan du bada i små vikar, åka på intressant utflykter och njuta av folklivet på en trevlig uteservering.

Om du är intresserad, gör du en intressanmälan. Får vi ihop 30 deltagare kommer vi kunna genomföra resan.


 
Flanera över det vackra torget "Europas balkong" och titta ut över det blå havet. Nerja är perfekt för dig som önskar en lugn och avslappnande semester i vackra omgivningar.

Nerja har gott om gågator vilket gör att staden lämpar sig utmärkt för promenader. Bland Nerjas torg och gågator finns det gott om caféer som alla serverar riktigt gott kaffe, färskpressad juice, croissanter och allt annat man kan tänkas vilja fika på.

Runtomkring Nerja finns det mycket att se och upptäcka. Enklaste sättet att ta sig runt är att hyra en bil. Vägarna är bra och det enkelt att köra bil här.

Cuevas de Nerja kan vara värt ett besök, eller Nerjas Grottor. I dessa grottor finns bland annat världens största stalagmit som är hela 32 meter lång. Grottorna har blivit en av Nerjas stoltaste sevärdheter.

Det finns en rad olika vikar med stränder i Nerja, allt från småstränder till den stora populära Burrianastranden. Eftersom Nerja ligger en bra bit ovanför havet, så är det trappor ner till de flesta stränderna. Burrianastranden är det däremot en lång backe till istället. Inne i Nerja är det aldrig långt till en strand. Det faktum att man kan bo i den vackra staden och ändå ha promenadavstånd till flera stränder är en av många anledningar till att Nerja är ett så uppskattat resmål. Man kan prova olika små strandvikar varje dag och snart hittar man en egen favorit.

I Nerja kan man äta från flera av världens kök, här finns bland annat italienska, franska, indiska och japanska restauranger. Merparten serverar dock spansk och medelhavsinspirerad mat. Paella i olika former kan man förstås få på nästan alla ställen och de finns även gott om tapasbarer om man är sugen på flera smårätter

Resan

Avresa: Göteborg/Landvetter - Malaga
Datum: 2016-04-27 Åter 2016-05-04
Flyg från Gbg 11.15 med ankomst Malaga 15.00
Flyg från Malaga 06.55 med ankomst Gbg kl 10.40

Reslängd: 1 vecka
Transfer: Från flygplatsen till resemålet Nerja
Boende: Lägenhetshotell med självhushåll
Reseledare: Från Compassen
Pris: 5100 kr per person med avbeställningsskydd.

Sista datum för intresseanmälan är den 7 januari. Ni blir därefter kontaktade om betalning. Obs, för att kunna genomföra resan måste Compassen få ihop 30 platser.

Information om lägenheterna

Alla lägenheter är möblerade med kvalitetsmöbler och stor flatskärms-TV med digitala kanaler. Det är moderna kök med kyl, frys, micro, diskmaskin och tvättmaskin. Det finns gratis trådlöst Internet i alla lägenheter. Det finns hiss genom samtliga plan från garaget upp till den stora takterrassen med pool.

Lägenheterna finns i tre storlekar.

6 st A-lägenheter för 2 personer. Plats finns för ytterligare 1 person i bäddsoffa. Lägenheten är på drygt 30 m2 med ett sovrum.

2 st B-lägenheter för 4 personer. Lägenheten är på drygt 40 m2 med två sovrum.

3 st C-lägenheter för 4 personer. Plats finns för 2 extra sängar. Lägenheten är på drygt 60 m2 med två sovrum.
Intressaanmälan
Vi är intresserade av lägenhetstyp


Compassen    Mellbygatan 9    531 31 Lidköping    Tfn 0510-20615

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här för att avanmäla dig.